Troonopvolgers_Logo_Wit
Wie zijn wij?

Wie is Liesbeth Vandenrijt?

Liesbeth Vandenrijt is al meer dan 20 jaar actief in de HR-sector, waarvan bijna 10 als partner bij Motmans & Partners. Na een opleiding (arbeids)psychologie verdiepte ze zich in de wereld van familiebedrijven. Als begeleider van talloze overdrachtsprocessen kwam ze daarbij in contact met heel wat inspirerende verhalen.

Liesbeth ondersteunde via Motmans & Partners verschillende onderzoeken naar familiebedrijven en schreef samen met prof. dr. Frank Lambrechts het boek ‘De niet-familiale CEO in het familiebedrijf’.

“Wanneer mensen me vragen wat ik het liefste doe, moet ik daar niet lang over nadenken: mijn passie ligt bij familiebedrijven.

Bij HR-bureau Motmans & Partners mag ik me al een carrière lang helemaal op die passie toeleggen. Terwijl familiebedrijven nu pas een hot topic lijken te worden, kon ik daardoor al tientallen jaren ervaring opbouwen. Ik verdiepte me helemaal in de wereld van familiebedrijven, maar wil mijn kennis ook delen.

Daarom ga ik in deze podcast in gesprek met de mensen die me begrijpen. Ook zij zijn gebeten door het familiebedrijven-virus.”

Liesbeth Vandenrijt

Wat is Motmans & Partners?

Motmans & Partners is een dienstverlener binnen Human Resources, met roots in Hasselt en kantoren over heel Vlaanderen en in Nederland. Een team van ervaren consultants biedt er dagelijks maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Daarnaast beschikt de organisatie over heel wat expertise inzake familiebedrijven.

Benieuwd naar meer podcasts van deze HR-voortrekker? Beluister dan ook Skills for the Future, over de competenties die je een streepje voor geven op de arbeidsmarkt van morgen.

Luister mee via:

Kijk mee via:

Zelf je verhaal delen?

Er is niets leuker dan van familiebedrijven zelf te horen hoe ze tegen het proces van overdracht aankijken. Ben je externe CEO, opvolger van de vijfde generatie of de allereerste overlater? We zijn benieuwd naar jouw inzichten!

De koffie staat klaar!

We willen je graag leren kennen en alles over je te weten komen.